Hakkebøffer i tomatsauce med pasta og blancheret broccoli

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfærdigformede hakkebøffer
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 1 stkbroccoli
  •  fuldkornspasta
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hakkebøffer i tomatsauce med pasta og blancheret broccoli

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lad dit barn lave opskriften sammen med os onsdag d. 30. marts kl. 17.30. Køb ind og se med på Facebook lige her, når vi sender fra køkkenet. https://mambeno.page.link/hakkeboeffer

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfærdigformede hakkebøffer
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 1 stkbroccoli
  •  fuldkornspasta
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skær løget i tern. Rens og skyl peberfrugten og skær i tern. Gem begge dele til senere.

2. Krydr bøfferne med salt og peber. Brun dem hurtigt af på en pande i lidt olivenolie. De skal ikke være gennemstegte men blot ha' fået stegeskorpe. Læg dem på en tallerken mens du laver tomatsaucen.

3. Tilsæt hakkede tomater, pizzasauce og bring det i kog. Smag til med salt og peber.

4. Læg bøfferne i saucen og lad dem stege færdige under låg i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte.

5. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl og pluk buketter af broccolien. Tre minutter inden pastaerne er færdige, lægger du broccolibuketterne ned til pastaerne i gryden og lader dem koge med i tre minutter. Så sparer du på strømmen.

6. Servér hakkebøfferne med den lækre tomatsauce, pasta og broccoli. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugten, tage kernerne ud og skære dem i tern. De kan også vaske og plukke broccoli i buketter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre