Hakkebøffer i tomatsauce med pasta og blancheret broccoli

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfærdigformede hakkebøffer
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 1 stkbroccoli
  • 250 gramfuldkornspasta
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hakkebøffer i tomatsauce med pasta og blancheret broccoli

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

I dag har vi lavet hurtige hakkebøffer i en nem tomatsauce og serveret dem med pasta og blancheret broccoli. Vi har brugt færdigformede hakkebøffer for at spare tid, men du kan også forme dine egne. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfærdigformede hakkebøffer
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 1 stkbroccoli
  • 250 gramfuldkornspasta
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Krydr bøfferne med salt og peber. Brun dem hurtigt af på en pande i lidt olivenolie. De skal ikke være gennemstegte men blot ha' fået stegeskorpe. Læg dem på en tallerken mens du laver tomatsaucen.

2. Tilsæt hakkede tomater, pizzasauce og bring det i kog. Smag til med salt og peber.

3. Læg bøfferne i saucen og lad dem stege færdige under låg i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte.

4. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl og pluk buketter af broccolien. Tre minutter inden pastaerne er færdige, lægger du broccolibuketterne ned til pastaerne i gryden og lader dem koge med i tre minutter. Så sparer du på strømmen.

5. Servér hakkebøfferne med den lækre tomatsauce, pasta og broccoli. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn vaske og plukke broccoli i buketter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre