Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Lad dit barn lave opskriften sammen med os onsdag d. 30. marts kl. 17.30. Køb ind og se med på Facebook lige her, når vi sender fra køkkenet. https://mambeno.page.link/hakkeboeffer
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfærdigformede hakkebøffer
- 1 dåsehakkede tomater med krydderi
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 1 stkbroccoli
- fuldkornspasta
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skær løget i tern. Rens og skyl peberfrugten og skær i tern. Gem begge dele til senere.2
Krydr bøfferne med salt og peber. Brun dem hurtigt af på en pande i lidt olivenolie. De skal ikke være gennemstegte men blot ha' fået stegeskorpe. Læg dem på en tallerken mens du laver tomatsaucen.3
Tilsæt hakkede tomater, pizzasauce og bring det i kog. Smag til med salt og peber.4
Læg bøfferne i saucen og lad dem stege færdige under låg i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte.5
Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl og pluk buketter af broccolien. Tre minutter inden pastaerne er færdige, lægger du broccolibuketterne ned til pastaerne i gryden og lader dem koge med i tre minutter. Så sparer du på strømmen.6
Servér hakkebøfferne med den lækre tomatsauce, pasta og broccoli. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugten, tage kernerne ud og skære dem i tern. De kan også vaske og plukke broccoli i buketter.