Hakkebøffer med hasselback kartofler, salat og aioli

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramkartofler
  • 400 gramhakket oksekød
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stkæbler
  • 70 gramfærdig salatmix
  • 100 grampeanuts
  • 200 gramaioli eller anden dip
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hakkebøffer med hasselback kartofler, salat og aioli

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker ret med hasselback kartofler, hakkebøffer, aioli og salat med æbler, ærter og peanuts. God fornøjelse

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramkartofler
  • 400 gramhakket oksekød
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stkæbler
  • 70 gramfærdig salatmix
  • 100 grampeanuts
  • 200 gramaioli eller anden dip
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skrub kartoflerne. Skær riller i kartoflerne uden at skære helt igennem. Læg kartoflerne i et ovnfast fad og hæld lidt olivenolie, salt og peber over. Bag dem til de er gyldne - ca. 25-30 min.

2. Form kødet til hakkebøffer og krydr dem med salt og peber. Steg bøfferne på en pande ved middel varme i en blanding af smør og olie. Du kan også stege dem på grillen, hvis vejret er til det. Tag bøfferne af panden og dæk dem til, indtil de skal serveres.

3. Hæld kogende vand over ærterne til de er tøet op og hæld herefter vandet fra. Skyl æblerne og skær dem i tern. Skyl salaten. Bland salaten sammen med æbler, ærter, peanuts og dressing efter eget valg.

4. Servér bøfferne med hasselback kartofler, aioli og salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler i tern og skære riller i kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre