Halloween-edderkopper med saltstænger og chokolade

Ingredienser

( 20 stk. )

  • 100 gramsaltstænger
  • 50 gramhvid chokolade
  • 50 grammørk chokolade
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De er altså ret fine at servere til Halloween, de her edderkoppespind! Du skal kun bruge tre ingredienser: Saltstænge og hvid- og mørk chokolade, der danner det fine spindelvæv. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Knæk saltstængerne i tre lige store stykker.

2. Knæk de to slags chokolade i mindre stykker. Læg den hvide chokolade i hjørnet af en frysepose og gør det samme i en anden pose med den mørke chokolade. Smelt det forsigtigt i mikrobølgeovnen - hold øje, da det ikke må få for meget.

3. Læg 6 -8 stykker saltstænger på bagepapir, hvor hver ende mødes på midten. Klip et lille hul i hjørnet af frysposerne og lav hhv. hvide og mørke spindelvæv.

4. Sprøjt chokoladen rundt i cirkler fra midten og ud, så det ligner et spindelvæv. Sæt dem på køl til chokoladen er stivnet. Opbevar edderkopperne i køleskabet inden servering. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at knække saltstængerne. De kan også sprøjte chokoladen ud i cirkler.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre