Havtaske med kokosmælk og grøntsager. Hertil bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 1 stkporre
  • 400 gramfrossen panangblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 spskfiskesauce
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramhavtaskefilet
  • 150 gramedamamebønner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Havtaske med kokosmælk og grøntsager. Hertil bulgur.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker fiskeret med havtaske, en nem panangblanding, kokosmælk og edamamebønner - serveret med bulgur. Havtaskefileterne kan sagtens byttes ud med andre lyse fisk efter smag og sæson. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 1 stkporre
  • 400 gramfrossen panangblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 spskfiskesauce
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramhavtaskefilet
  • 150 gramedamamebønner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Rens porren for jord, vask den grundigt og snit den fint.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits porre og panangblanding i ca. 5 min. Tilsæt kokosmælk, fiskesauce og bouillon og lad det simre i ca. 10 min.

4. Skær havtaskefilterne i mundrette stykker og tilsæt dem sammen med de frosne edamamebønner. Lad retten simre i yderligere 10 min. Smag til med salt og peber og evt. lime- eller citronsaft, hvis du har det på lager.

5. Server den lækre panang med dampende varme bulgur. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og bulgur i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske koriander og lime- eller citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre