Hjemmelavet bounty-bar med kun tre ingredienser

Ingredienser

( 12 stk. )

  • 300 gramkokosmel
  • 1 dåsekondenseret mælk
  • 300 grammørk chokolade
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Bounty bar i den helt ægte udgave smager fantastisk. De er slet ikke svære at lave selv og smager mindst lige så godt som den købte udgave. Og så skal du kun bruge tre ingredienser: Kokosmel, kondenseret mælk og chokolade. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bland kokosmel og kondenseret mælk godt sammen i en skål. Form massen til små aflange brød og læg dem på en tallerken eller et spækbræt beklædt med bagepapir. Stil dem en time i fryseren.

2. Bræk chokoladen i mindre stykker i en glasskål. Smelt chokoladen i et vandbad eller i mikroovnen.

3. Pensl eller overhæld kokosstykkerne med chokoladen. Stil dem på køl i 30 minutter inden servering.

4. Mums - så der guffes. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre kokosmel og kondenseret mælk sammen i skålen. De kan også pensle stykkerne med chokolade.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre