Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
10 min
Du har måske ikke overvejet det før nu, men det er helt genialt at bruge kartoffelskræller til sprøde chips i stedet for at smide dem ud. Og du har jo gjort det hårde arbejde alligevel. Det er bare vigtigt, at skrællerne er rene, inden du steger dem. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 6 stkkartofler
- 1 dlolie til friture
- salt
Fremgangsmåde
1
Skyl kartoflerne rigtig godt og skræl dem. Tør skrællerne grundigt i køkkenrulle eller et rent viskestykke. Brug de skrællede kartofler til lige det, du har lyst til.2
Varm olien op i en dyb pande eller en gryde. Når olien begynder at syde, når du stikker en enkelt kartoffelskræl i gryden, er den varm nok.3
Steg skrællerne til de er smukt gyldne - det tager ca 5 minutter. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle og drys med salt. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne.