Hjemmelavede chips af kartoffelskræller

Ingredienser

( 1 portion )

  • 6 stkkartofler
  • 1 dlolie til friture
  •  salt
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Hjemmelavede chips af kartoffelskræller

I samarbejde med

Du har måske ikke overvejet det før nu, men det er helt genialt at bruge kartoffelskræller til sprøde chips i stedet for at smide dem ud. Og du har jo gjort det hårde arbejde alligevel. Det er bare vigtigt, at skrællerne er rene, inden du steger dem. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 6 stkkartofler
  • 1 dlolie til friture
  •  salt

Fremgangsmåde

1. Skyl kartoflerne rigtig godt og skræl dem. Tør skrællerne grundigt i køkkenrulle eller et rent viskestykke. Brug de skrællede kartofler til lige det, du har lyst til.

2. Varm olien op i en dyb pande eller en gryde. Når olien begynder at syde, når du stikker en enkelt kartoffelskræl i gryden, er den varm nok.

3. Steg skrællerne til de er smukt gyldne - det tager ca 5 minutter. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle og drys med salt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre