Hjemmelavede chips af kartoffelskræller

Ingredienser

( 1 portion )

  • 6 stkkartofler
  • 1 dlolie til friture
  •  salt
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Du har måske ikke overvejet det før nu, men det er helt genialt at bruge kartoffelskræller til sprøde chips i stedet for at smide dem ud. Og du har jo gjort det hårde arbejde alligevel. Det er bare vigtigt, at skrællerne er rene, inden du steger dem. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl kartoflerne rigtig godt og skræl dem. Tør skrællerne grundigt i køkkenrulle eller et rent viskestykke. Brug de skrællede kartofler til lige det, du har lyst til.

2. Varm olien op i en dyb pande eller en gryde. Når olien begynder at syde, når du stikker en enkelt kartoffelskræl i gryden, er den varm nok.

3. Steg skrællerne til de er smukt gyldne - det tager ca 5 minutter. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle og drys med salt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre