Hjemmelavede Ferrero Rocher - med Nutella og hasselnødder

Ingredienser

( 16 stk. )

  • 100 gramhasselnødder
  • 100 gramlys chokolade
  • 100 gramknasende crunch med smag af vanilje
  • 100 gramNutella
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Hjemmelavede Ferrero Rocher - med Nutella og hasselnødder

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Ferrero Rocher smager fantastisk! De er super nemme at lave selv og selvfølgelig fyldt med nutella og nødder. Vi har brugt "Knasende crunch", der er en morgenmadstopping fra REMA 1000. Men du kan også bruge andre slags sød morgenmadstopping. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 gramhasselnødder
  • 100 gramlys chokolade
  • 100 gramknasende crunch med smag af vanilje
  • 100 gramNutella

Fremgangsmåde

1. Rist hasselnødderne på en pande ved middelvarme til de har taget lidt farve. Læg dem i et vistestykke og rul skallerne af. Tag 16 hele hasselnøddekerner fra og gem dem til senere. Hak de resterende hasselnødder meget fint med en kniv eller hak dem i en minihakker.

2. Bræk chokoladen i mindre stykker og hæld dem i en glasskål. Smelt chokoladen i et vandbad eller i mikroovnen.

3. Hak crunchen i lidt mindre stykker. Bland det godt med smeltet chokolade, Nutella og de hakkede hasselnødder. Hæld blandingen i en skål og stil den i fryseren i ca. 15-30 minutter.

4. Tag Nutellablandingen ud af fryseren. Tag en spiseskefuld af blandingen, tryk en hasselnød ned i midten og tril dem til små kugler i hånden med nødden i midten. Hvis du har noget spiseligt glimmerstøv, så pynt dem med det. Stil dem på køl til de har sat sig.

5. Så må der guffes! Ferreo Rocher skal opbevares i en lufttæt beholder på køl. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at knække chokoladen og trille kuglerne i hænderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre