Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Jo jo, denne ret er måske lidt ekstra snasket og syndig. Men nachos smager bare godt, og her har vi lavet en version med fuldkorn, stegt kylling og masser af revet mozzarella. Serveret med lækker avocadosalsa og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkfuldkornstortillas
- 300 gramfersk kylling i tern
- 1 stkblandede peberfrugter
- 0.5 stkagurk
- 4 stktomater
- 1 stkrødløg
- 30 gramsalatmix
- 2 stkavocado
- 1 stklime
- 150 gramrevet mozzarella 13%
- 140 gramløse majs
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.2
Pensl tortillapandekagerne med olivenolie og skær eller klip dem i trekanter efter eget ønske. Fordel stykkerne på to bageplader beklædt med bagepapir og drys med salt.3
Bag tortillachipsene i ovnen i ca. 7 min. til de er gyldne og sprøde.4
Imens tortillachipsene bager: Varm en pande med olivenolie op og steg kylling i tern. Krydr med salt og peber.5
Skyl grøntsagerne, pil skrællen af rødløget og fjern stenene fra avocadoerne.6
Tag tortillachipsene ud af ovnen, fordel dem på én bageplade og top med stegt kylling i tern og revet mozzarella. Bag hele herligheden i ovnen i ca. 10 min. og top herefter med løse majs.7
Imens de sprøde nachos bager: Skær grøntsagerne i små tern og vend dem sammen med olivenolie, salt og peber. Smag til med limesaft.8
Server de varm nachos med kylling og revet mozzarella, avocadosalsa og creme fraiche på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pensle tortillapandekagerne og skylle grøntsagerne.
Ekstra smag: Top med færdig tacosauce.