Hjemmelavede fuldkornsnachos med kylling og ost. Hertil avocadosalsa.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkfuldkornstortillas
  • 300 gramfersk kylling i tern
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 0.5 stkagurk
  • 4 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 30 gramsalatmix
  • 2 stkavocado
  • 1 stklime
  • 150 gramrevet mozzarella 13%
  • 140 gramløse majs
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Jo jo, denne ret er måske lidt ekstra snasket og syndig. Men nachos smager bare godt, og her har vi lavet en version med fuldkorn, stegt kylling og masser af revet mozzarella. Serveret med lækker avocadosalsa og creme fraiche. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Pensl tortillapandekagerne med olivenolie og skær eller klip dem i trekanter efter eget ønske. Fordel stykkerne på to bageplader beklædt med bagepapir og drys med salt.

3. Bag tortillachipsene i ovnen i ca. 7 min. til de er gyldne og sprøde.

4. Imens tortillachipsene bager: Varm en pande med olivenolie op og steg kylling i tern. Krydr med salt og peber.

5. Skyl grøntsagerne, pil skrællen af rødløget og fjern stenene fra avocadoerne.

6. Tag tortillachipsene ud af ovnen, fordel dem på én bageplade og top med stegt kylling i tern og revet mozzarella. Bag hele herligheden i ovnen i ca. 10 min. og top herefter med løse majs.

7. Imens de sprøde nachos bager: Skær grøntsagerne i små tern og vend dem sammen med olivenolie, salt og peber. Smag til med limesaft.

8. Server de varm nachos med kylling og revet mozzarella, avocadosalsa og creme fraiche på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pensle tortillapandekagerne og skylle grøntsagerne. Ekstra smag: Top med færdig tacosauce.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre