Hjemmelavede ristede løg

Ingredienser

( 1 portion )

  • 2 stkløg
  • 2 spskhvedemel
  •  olie til friture
  •  salt
  •  fryseposer
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Ristede løg er godt til SÅ mange retter - og den hjemmelavede udgave tager bare imponade-effekten til et helt nyt niveau. De er super simple at lave, og du kan også vælge at lave dem som løgringe. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær løgene i tern med din bedste og skarpeste kniv.

2. Hæld mel og løg i en stor frysepose og ryst det godt sammen.

3. Varm olien op i en dyb pande eller en gryde. Når olien begynder at syde, når du stikker en enkelt løgring i gryden, er den varm nok.

4. Friter nu løgene til de er smukt gyldne - det tager ca 5 minutter. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle og drys med salt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn ryste posen godt, så løgene bliver blandet med mel.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre