Hjemmelavet agurkesalat

Ingredienser

( 1 portion )

  • 1 stkagurk
  • 3 dleddike
  • 1 dlvand
  • 100 gramrørsukker- kan erstattes af alm. sukker
  • 2 stkstjerneanis
  • 10 stkpeberkorn
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Agurkesalat er et uundværligt tilbehør til mange retter. F.eks. flæskesteg, flæskestegssandwich, på leverpostejen eller noget helt fjerde. Og det er SUPER nemt at lave sin egen hjemmelavede udgave.

Fremgangsmåde

1. Snit agurken helt tyndt - eller i tykkere skiver, hvis du foretrækker, at din agurkesalat får lidt mere bid.

2. Hæld de øvrige ingredienser i en gryde og lad dem koge et par minutter. Hæld den kogende lage over agurkerne i en skål - den skal helst være af glas eller keramik, ikke af plastic.

3. Lad agurkesalaten trækker i en times tid - eller endnu bedre - til dagen efter. Server den sammen med flæskestegssandwich, på leverpostejen, eller hvad du nu har lyst til.

4. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre