Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en hjemmelavet udgave af chili sin carne blanding, som du kan købe færdig i REMA 1000. Du kan enten kan servere den med ris eller tilsætte oksekød og bruge den i chili con carne. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 2 stkrød peberfrugt
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 spskpaprika
- 0.5 spskstødt koriander
- 0.5 spsktørret timian
- 0.5 spsktørret oregano
- 285 gramløse majs
- 1 dåsekidneybønner
- 2 dåsehakkede tomater
- tørret chili
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skræl løg og hvidløg og hak begge dele i fine tern. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne og skær dem i mindre tern.2
Steg løg, hvidløg og peberfrugt i en gryde med olie til løgene er blanke. Tilsæt krydderierne og rør godt rundt.3
Tilsæt drænede majs, drænede kidneybønner og hakkede tomater. Lad det hele simre i 5-10 minutter og smag til med salt, peber og lidt chilipulver - alt efter hvor stærk du vil have den.4
Server grøntsagsblandingen med ris, couscous eller tilsæt hakket oksekød. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne i tern.