Hjemmelavet chili sin carne-blanding

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spskstødt koriander
  • 0.5 spsktørret timian
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 285 gramløse majs
  • 1 dåsekidneybønner
  • 2 dåsehakkede tomater
  •  tørret chili
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en hjemmelavet udgave af chili sin carne blanding, som du kan købe færdig i REMA 1000. Du kan enten kan servere den med ris eller tilsætte oksekød og bruge den i chili con carne. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl løg og hvidløg og hak begge dele i fine tern. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne og skær dem i mindre tern.

2. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i en gryde med olie til løgene er blanke. Tilsæt krydderierne og rør godt rundt.

3. Tilsæt drænede majs, drænede kidneybønner og hakkede tomater. Lad det hele simre i 5-10 minutter og smag til med salt, peber og lidt chilipulver - alt efter hvor stærk du vil have den.

4. Server grøntsagsblandingen med ris, couscous eller tilsæt hakket oksekød. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre