Hjemmelavet varm kakao med skumfiduser

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 25 gramkakaopulver
  • 25 grammørk chokolade
  • 4 spskrørsukker
  • 1 dlvand
  • 1 litermælk
  • 12 stkskumfiduser
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kombinationen af kolde, blæsende eftermiddage og varm kakao er perfekt! Og hvis ikke du har prøvet at toppe din kakao med skumfiduser, så er du gået glip af noget. Det smager... SÅ godt, at du bliver nødt til at prøve det selv. Og så kan kakaoen i øvrigt også sagtens drikkes på varme sommerdage. Vi har selv prøvet :o)

Fremgangsmåde

1. Bræk den mørke chokolade i stykker og rør den sammen med kakaopulver, rørsukker og vand under langsom opvarmning. Lad det koge under omrøring et par minutter.

2. Tilsæt mælk og varm op under jævn varme, mens du rører rundt, så kakaoen ikke brænder på.

3. Når kakaoen er rygende varm, serverer du den i store krus med skumfiduser på toppen. Mums!

Tip

Pas på! Skumfiduserne bliver meget varme og klistrer, når de smelter. Hvis du har små børn, så lad kakaoen med skumfiduserne køle af, inden du serverer. Kakaoen er lynhurtig at lave, men har du ekstra travlt, kan du selvfølgelig også bare varme en liter færdig kakao og smide skumfiduser på toppen. Det smager stadig fantastisk :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre