Holms hurtige ratatouille

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 200 grambøffer
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dlvand
  • 0.5 stkcitron
  • 250 gramfuldkornspasta
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Holms hurtige ratatouille

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Denne pastaret er super nem og lækker - og inspireret af vores gode ven, kokken Claus Holm. Claus laver bl.a. retten til vores unger, og selvom han hver gang er nervøs for, om de kan lide hans mad, er de VILDE med den. Vi har forsøgt at viderebringe så meget af Claus' kærlighed i vores version af opskriften og håber, du synes om den :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 200 grambøffer
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dlvand
  • 0.5 stkcitron
  • 250 gramfuldkornspasta
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med saltet vand i kog og begynd imens med at ordne grøntsagerne.

2. Hak løg og hvidløg fint. Rens og skyl peberfrugterne og skær dem i tern. Skær kødet i tern på samme størrelse som peberfrugterne - husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Steg løg og hvidløg i lidt olivenolie, til det simrer lystigt, dufter dejligt og er blevet svagt lysebrunt. Tilsæt peberfrugterne, steg videre i et par minutter og sæt pastaen til at koge.

4. Tilsæt kødet, krydr med salt og peber og steg under omrøring, til kødet er, som du vil have det.

5. Tilsæt til sidst tomatpuré og vand og lad det koge en smule ind. Smag til med salt, peber og en smule citronsaft.

6. Server på toppen af den dampende varme pasta. Velbekomme - og "bum", som Claus ville sige :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre