Hotwings med rodfrugtfritter, kartofler og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartofler
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 750 gramhotwings
  • 5 stkradiser
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spsksød sennep
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  ketchup
  •  bagepapir
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hotwings med rodfrugtfritter, kartofler og dressing

I samarbejde med

3.5, Meget populær

SÅ er der lagt op til weekendhygge - eller bare følelsen af fredag på en torsdag. Det er op til dig! Her får du opskriften på nemme hotwings med rodfrugtfritter, radiser og sennepsdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramkartofler
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 750 gramhotwings
  • 5 stkradiser
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spsksød sennep
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  ketchup
  •  bagepapir
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Skrub kartoflerne og skær dem i tern. Læg dem sammen med rodfrugterne på en bageplade med bagepapir og vend dem i en slat olivenolie. Krydr med salt og peber og bag rodfrugterne i ca. 30 minutter, til de er gyldne. Husk at vende dem undervejs.

3. Læg de frosne hotwings på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen i ca. 20-25 minutter.

4. Skyl og skær radiserne i små tern. Hak skyllet basilikum fint. Bland begge sammen med creme fraiche eller skyr, sennep og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.

5. Server hotwings sammen med bagte kartofler, rodfrugter og den lækre dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skrubbe kartoflerne. De kan også skære radiserne i tern og blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre