Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker mexicansk inspireret vegetarret med kidneybønner, hakkede tomater og masser af krydderier. Retten er toppet med bagte æg og serveret med hjemmelavede tortillachips, lime og cremefraiche. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stksquash
- 0.5 spskstødt koriander
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 spskpaprika
- 1 dåsekidneybønner
- 1 dåsehakkede tomater
- 285 gramløse majs
- 4 stkæg
- 2 stkfuldkornstortillas
- 1 stklime
- 1.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og skær dem i tern. Skyl peberfrugten, fjerne kernehuset og skær den i små tern. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern.3
Varm en dyb pande, der kan tåle at gå i ovnen, op med olivenolie og svits løg og hvidløg sammen med stødt koriander, spidskommen og paprika.4
Tilsæt drænede kidneybønner, hakkede tomater, squash, peberfrugt og majs og lad det hele simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Slå æggene ud på toppen af retten og bag den i ovnen i ca. 10 min.5
Pensl tortillapandekagerne med olivenolie og skær eller klip dem i små trekanter eller hvilken som helst form, du ønsker. Fordel tortillachipsene på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med salt. Bag de hjemmelavede tortillachips i 5-7 min.6
Skær limen i både og hæld cremefraiche i en lille skål. Server huevos rancheros med sprøde tortillachips, cremefraiche og lime. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og lad dem skære peberfrugten i små tern.
Ekstra smag: Top med friske koriander.