Hurtig bolognese med italiensk grøntsagsblanding - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 2 fedhvidløg
  • 800 gramhakket oksekød
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 140 gramtomatpuré
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spsktørret timian
  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 1 stkagurk
  • 200 gramsnackgulerødder
  • 50 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har efterhånden lavet et hav af variationer af bolognesen og i denne version laver vi den med en frossen italienskinspireret grøntsagsblanding, som smager super godt. Husk at gemme halvdelen af bolognesen til i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg grøntsagsblandingen i en gryde med en sjat olivenolie. Lad den stege i ca. fem minutter.

2. Tilsæt presset hvidløg og det hakkede oksekød og lad det blive brunet godt af under omrøring.

3. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, paprika, oregano og timian og rør det hele sammen. Lad bolognesen simre så længe du har tid. Den bliver kun bedre af at stå og hygge sig. Tilsæt evt. lidt vand undervejs.

4. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.

5. Skyl agurken og skær i stave. Skyl de små gulerødder.

6. Smag bolognesen til med salt og peber. Vil du ha' ekstra smag, kan du tilsætte en smuldret bouillonterning og lidt ekstra vand. Server i dybe tallerkener med lidt revet parmesan på toppen. Server med agurker og gulerødder som gnavergrønt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle agurken og skære dem i stave. De kan også røre i bolognesen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre