Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Denne opskrift er virkelig nem! Kylling, kikærter og broccoli i en hurtig kokos- og karrysauce - serveret med dampende varme ris vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. Og er ungerne ikke så meget til kikærter, kan de nemt sorteres fra. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 0.5 stkbroccoli
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stkrød peberfrugt
- 400 gramkyllingefilet
- 2 tskkarry
- 2 tskspidskommen
- 4 dlkokosmælk
- 1 stkhønsebouillon
- 1 dåsekikærter
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Bring en kasserolle med vand i kog. Del broccolien i små buketter, blanchér dem i det kogende vand i 30-60 sekunder og overhæld dem hurtigt med koldt vand. Lad dem dryppe af i et dørslag.3
Hak løg og hvidløg fint. Rens og skyl peberfrugten og skær den i strimler. Skær kyllingen i tynde strimler. Stil det hele til side og husk at vaske fingre og køkkenredskaber, efter du har rørt ved rå kylling.4
Steg løg og hvidløg sammen med karry og spidskommen i et minut eller to under omrøring. Tilsæt kyllingen og steg videre, til strimlerne er brunet godt af på alle sider. Tilsæt kokosmælk og smuldret bouillonterning og bring i kog. Tilsæt kikærter, broccoli og rød peberfrugt og varm det hele igennem - men ikke mere, end grøntsagerne stadig har bid.5
Servér med dampende varme ris.6
Velbekomme!