Hurtig kokoskarry med kikærter og kylling

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 0.5 stkbroccoli
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 400 gramkyllingefilet
  • 2 tskkarry
  • 2 tskspidskommen
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 stkhønsebouillon
  • 1 dåsekikærter
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne opskrift er virkelig nem! Kylling, kikærter og broccoli i en hurtig kokos- og karrysauce - serveret med dampende varme ris. Og er ungerne ikke så meget til kikærter, kan de nemt sorteres fra. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Bring en kasserolle med vand i kog. Del broccolien i små buketter, blanchér dem i det kogende vand i 30-60 sekunder og overhæld dem hurtigt med koldt vand. Lad dem dryppe af i et dørslag.

3. Hak løg og hvidløg fint. Rens og skyl peberfrugten og skær den i strimler. Skær kyllingen i tynde strimler. Stil det hele til side og husk at vaske fingre og køkkenredskaber, efter du har rørt ved rå kylling.

4. Steg løg og hvidløg sammen med karry og spidskommen i et minut eller to under omrøring. Tilsæt kyllingen og steg videre, til strimlerne er brunet godt af på alle sider. Tilsæt kokosmælk og smuldret bouillonterning og bring i kog. Tilsæt kikærter, broccoli og rød peberfrugt og varm det hele igennem - men ikke mere, end grøntsagerne stadig har bid.

5. Servér med dampende varme ris.

6. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre