Hurtig pasta med kylling og svampe

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 250 gramchampignon
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 stkløg
  •  rester fra stegt kylling
  • 2 dlmadlavningsfløde 8%- eller mælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 100 gramærter
  • 1/2 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  maizena
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lynhurtig pastaret til travle dage. Vi har toppet pastaen med en cremet sauce med cherrytomater, ærter, champignoner og rester af stegt kylling. Hvis du ikke har kylling tilovers, kan du blot stege en filet eller to - eller helt droppe kødet og lave en vegetarisk pastaret. Skal retten være 100 % vegetarisk, skal du erstatte hønsebouillonen med grøntsagsbouillon. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Rens og vask champignonerne, skyl tomaterne og skær begge dele i halve. Hak løget fint og skær den stegte kylling i strimler.

3. Steg løg og champignoner i lidt olivenolie på en pande i et par minutter. Tilsæt madlavningsfløde eller mælk, kylling, bouillonterning og ærter og varm op. Jævn evt. saucen med en smule Maizena rørt ud i lidt vand i en kop.

4. Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft. Tilsæt tomaterne til allersidst og tag panden af varmen med det samme. Server sammen med den dampende varme pasta og lidt grønt på toppen. Så er der mad!

5. Velbekomme :o)

Tip

Der er ret stor forskel på bouillonterninger. Nogle er helt bløde, andre er lidt hårdere. Opløs evt. bouillonterningen i lidt kogende vand i en kop, inden du tilsætter den. Så undgår du bouillonstykker i maden :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre