Hurtig pasta med ærter og svampe

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornspasta
  • 200 gramchampignon
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 stkløg
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %- eller mælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 150 gramfrosne ærter
  • 0,5 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  maizena
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lynhurtig pastaret til travle dage. Vi har toppet pastaen med en cremet sauce med cherrytomater, ærter og champignon. Skal retten være 100 % vegetarisk, skal du erstatte hønsebouillonen med grøntsagsbouillon. Men har du lidt kødrester tilovers - f.eks. kylling, så kan du også stege det og vende med pastaen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Rens og vask champignonerne, skyl tomaterne og skær begge dele i halve. Hak løget fint.

3. Steg løg og champignoner i lidt olivenolie på en pande i et par minutter. Tilsæt madlavningsfløde eller mælk, bouillonterning og ærter og varm op. Jævn evt. saucen med en smule Maizena rørt ud i lidt vand i en kop.

4. Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft. Tilsæt tomaterne til allersidst og tag panden af varmen med det samme. Vend sammen med den dampende varme pasta og server med lidt grønt på toppen. Så er der mad!

5. Velbekomme!

Tip

Der er ret stor forskel på bouillonterninger. Nogle er helt bløde, andre er lidt hårdere. Opløs evt. bouillonterningen i lidt kogende vand i en kop, inden du tilsætter den. Så undgår du bouillonstykker i maden.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre