Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Det tager kun 25 minutter at lave denne pastaret. Vi har lavet den med frisk pasta, stegte pølser og broccoli i en let flødesovs med parmesan på toppen. Super nemt og virkelig lækkert. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrisk pasta
- 4 stkgrillpølser
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 fedhvidløg
- 0.5 spsktørret oregano
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 stkbroccoli
- 50 gramparmesan i flager
- olivenolie
- salt
- peber
- citron
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Skær pølserne i skiver - og er der grillpølse-fans i huset, tilsætter du selvfølgelig bare lidt ekstra. Steg dem i lidt olivenolie på en pande til de har taget farve. Tilsæt madlavningsfløde, presset hvidløg, oregano og smuldret grøntsagsbouillon.3
Skær skyllet broccoli i mindre buketter og lad dem simre med i saucen i et par minutter, så de er gennemvarme men stadig har bid.4
Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.5
Servér pastaen i dybe tallerkener med revet parmesan og evt. lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pølserne i skiver. De kan også brække broccoli i mindre buketter og smage saucen til.