Hurtig pasta med pølser og broccoli

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrisk pasta
  • 4 stkgrillpølser
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkbroccoli
  • 50 gramparmesan i flager
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  citron
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det tager kun 25 minutter at lave denne pastaret. Vi har lavet den med frisk pasta, stegte pølser og broccoli i en let flødesovs med parmesan på toppen. Super nemt og virkelig lækkert. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Skær pølserne i skiver - og er der grillpølse-fans i huset, tilsætter du selvfølgelig bare lidt ekstra. Steg dem i lidt olivenolie på en pande til de har taget farve. Tilsæt madlavningsfløde, presset hvidløg, oregano og smuldret grøntsagsbouillon.

3. Skær skyllet broccoli i mindre buketter og lad dem simre med i saucen i et par minutter, så de er gennemvarme men stadig har bid.

4. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

5. Servér pastaen i dybe tallerkener med revet parmesan og evt. lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pølserne i skiver. De kan også brække broccoli i mindre buketter og smage saucen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre