Hurtig tomatpasta med svinekød og basilikum

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  frisk pasta
  • 340 gramkoteletter
  • 75 gramsoltørrede tomater
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dlcremefine 7%
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 50 gramrevet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pastaretter er et hit, når der skal hurtig og lækker aftensmad på middagsbordet. Her har vi lavet en cremet udgave med svinekød, soltørrede tomater, basilikum og parmesanost på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Skær kødet i mindre stykker og brun det af i lidt olivenolie i en gryde.

3. Skær soltørrede tomater og peberfrugt i mindre stykker, hak hvidløget fint og tilsæt det hele i gryden. Lad det stege et par minutter, tilsæt madlavningsfløde, hakkede tomater og halvdelen af de friske basilikum.

4. Læg låg på gryden, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i 5-10 minutter, til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.

5. Servér retten i dybe tallerkener og top med resten af basilikum og revet parmesan. Hvis du har gulerødder på lager, så skær dem ud som gnavergrønt og server som tilbehør.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skylle og skære peberfrugterne i tern. De kan også hjælpe med at hælde resten af ingredienserne i gryden.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre