Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
5 min
I dag går det ekstra hurtigt, når vi bruger færdigformede bøffer og færdiglavet sovs. Hvis du har ekstra tid og ønsker at lave det hele fra bunden, skal du blot trykke på kokkehuerne i app'en. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramkartofler
- 3 stkrødløg
- 410 gramfærdiglavet brun sauce
- 4 stkfærdigformede hakkebøffer
- 300 gramfrosne bønner
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Vask eller skræl kartoflerne og kog dem i en gryde med vand og salt. Afhængigt af størrelsen på kartoflerne, skal de koge 10-20 min. Prik i dem med en gaffel. Når de føles lige nøjagtigt møre og slipper gaflen, er de færdige.2
Skær løgene i skiver. Steg dem i lidt olie på en pande ved middelvarme. De skal have lidt tid, før de tager farve og bliver bløde. Hæld sovsen sammen med løgene og varm igennem. Krydr evt. med salt og peber.3
Steg bøfferne på en pande i lidt olie til de er, som du bedst kan lide dem.4
Giv bønnerne et hurtigt opkog i saltet vand i fem minutter.5
Server hakkebøfferne med bløde løg, kartofler, grønne bønner og masser af sovs. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle eller vaske kartoflerne.
Mere smag: Hvis du vil have lidt ekstra smag, så tilsæt timian og svampe i sovsen.