Hvid pizza med sød kartoffel, burrata og basilikumolie. Hertil vandmelon.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramsøde kartofler
  • 400 gramfuldkornspizzadej
  • 200 grammascarpone
  • 120 gramburrata
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1 dlolivenolie
  • 1 stkvandmelon
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hvid pizza med sød kartoffel, burrata og basilikumolie. Hertil vandmelon.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

På en hvid pizza bruges der mascarpone i stedet for tomatsauce, og det smager virkelig skønt. Her har vi lavet en vegetarisk pizza på fuldkornbund med mascarpone, sød kartoffel, burrata og basilikumolie. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramsøde kartofler
  • 400 gramfuldkornspizzadej
  • 200 grammascarpone
  • 120 gramburrata
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1 dlolivenolie
  • 1 stkvandmelon
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl de søde kartofler og skær dem i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern.

3. Rul pizzadejen ud, fordel mascarpone og sød kartoffel og top med små stykker burrata.

4. Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 min.

5. Imens pizzaen bager: Skyl basilikummen og hak den sammen med olivenolien i en minihakker.

6. Skær vandmelonen ud efter eget ønske.

7. Server den sprøde vegetarpizza med basilikumolie på toppen og vandmelon som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fyld på pizzaen.

Ekstra smag: Tilsæt hvidløg i basilikumolien.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre