Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Vi har her lavet en nem og lækker hvid fuldkornspizza med ricottaost, tomater, frisk mozzarella og pesto. Serveret med friske grønne bønner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 grampizzadej
- 4 stktomater
- 2 kuglemozzarella
- 250 gramricottaost
- 200 gramgrønne bønner
- 90 gramrød pesto
- bagepapir
- olivenolie
- salt
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Rul pizzadejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Skyl tomaterne og skær tomater og frisk mozzarella i skiver.3
Fordel ricottaosten på pizzabunden og top herefter med tomat- og mozzarellaskiver.4
Bag pizzaen i midten af ovnen i ca. 15 min.5
Skær enderne af de friske grønne bønner og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 min. Dræn dem for vand og vend bønnerne med lidt olivenolie og salt.6
Pynt pizzaen med pesto og frisk basilikum, hvis du har det på lager, og server med grønne bønner som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle tomaterne og komme fyld på pizzaen.
Ekstra smag: Top pizzaen med frisk basilikum når den er færdigbagt.