Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker ret med hvidløgsmarinerede koteletter serveret med sprøde pommes frites og salat med hindbær, avocado og ristede pinjekerner. Steg koteletterne på grillen hvis vejret tillader det. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramkartoffeldippers
- 25 grampinjekerner
- 0.5 stkicebergsalat
- 1 stkagurk
- 2 stkavocado
- 125 gramhindbær
- 600 gramhvidløgsmarinerede koteletter
- dressing efter eget valg
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kom fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem efter anvisningen på posen.2
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de har fået lidt farve.3
Skær icebergsalaten efter eget ønske. Skyl agurken og skær den efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær efter eget ønske. Skyl hindbærrene. Vend det hele sammen med en god sjat olivenolie, pinjekerner, salt og peber.4
Steg koteletterne på grillen eller en pande, til de er gennemstegte.5
Server koteletterne med de sprøde fritter og hindbærsalaten. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme pommes frites på en bageplade beklædt med bagepapir.
Ekstra smag: Vend friskhakket basilikum i salaten.