Hvidløgsmarinerede koteletter med fritter og hindbærsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartoffeldippers
  • 25 grampinjekerner
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 1 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 125 gramhindbær
  • 600 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hvidløgsmarinerede koteletter med fritter og hindbærsalat

I samarbejde med

En lækker ret med hvidløgsmarinerede koteletter serveret med sprøde pommes frites og salat med hindbær, avocado og ristede pinjekerner. Steg koteletterne på grillen hvis vejret tillader det. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramkartoffeldippers
  • 25 grampinjekerner
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 1 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 125 gramhindbær
  • 600 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kom fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem efter anvisningen på posen.

2. Rist pinjekernerne på en tør pande, til de har fået lidt farve.

3. Skær icebergsalaten efter eget ønske. Skyl agurken og skær den efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær efter eget ønske. Skyl hindbærrene. Vend det hele sammen med en god sjat olivenolie, pinjekerner, salt og peber.

4. Steg koteletterne på grillen eller en pande, til de er gennemstegte.

5. Server koteletterne med de sprøde fritter og hindbærsalaten. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme pommes frites på en bageplade beklædt med bagepapir.

Ekstra smag: Vend friskhakket basilikum i salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre