Indbagt laks med bulgursalat med granatæbler og dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramindbagt vildlaks
  • 200 grambulgur
  •  salat efter eget valg
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkavocado
  • 1 stkgranatæble
  • 0.5 stkøkologisk citron
  • 100 gramkryddermarineret salatost
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I denne opskrift har vi brugt REMA 1000s indbagte vildlaks, som vi serverer med bulgursalat med granatæbler, avocado, agurk og salatost. Hertil serverer vi en hjemmerørt basilikumdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 205 grader varmluft og bag den indbagte laks på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 35 minutter.

2. Kog bulgur efter anvisningen på pakken og køl den af. Du kan evt. overhælde bulguren med koldt vand i en si.

3. Skyl salaten og agurken og skær begge dele ud i mindre stykker. Flæk avocadoen og skær den i tern. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål (..pas på tøjet!).

4. Bland det hele sammen med bulgur, citronsaft og olielage fra salatostene. Krydr med salt og peber og top med salatost.

5. Bland creme fraiche med presset hvidløg og hakket basilikum og smag til med salt og peber.

6. Servér den indbagte laks med bulgursalat og basilikumdressing Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære salat og agurk i mindre stykker. De kan også pille granatæbler ud af skallen.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre