Italienskinspireret tomatsuppe - serveret med miniflutes med friskost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 150 gramfriskost med urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Italienskinspireret tomatsuppe - serveret med miniflutes med friskost

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker tomatsuppe, hvor vi har brugt en italienskinspireret grøntsagsblanding fra REMA 1000, hakkede tomater og cremefine. Suppen serveres med mini fuldkornsflute smurt med friskost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 150 gramfriskost med urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pil skrællen af løget og hak det groft. Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits løg og grøntsagsblandingen. Tilsæt hakkede tomater, vand og bouillon og lad det hele simre i ca. 10 min.

3. Lun flutene i ovnen.

4. Blend suppen med en stavblender, tilsæt cremefine og smag til med salt og peber.

5. Server suppen i skåle med miniflutes smurt med friskost som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn lægge flutene på en bageplade beklædt med bagepapir og hjælpe med at smage suppen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre