Jordbærmuffins med hvid chokolade i airfryer

Ingredienser

( Ca. 12 stk. )

  • 200 gramsmør
  • 3 stkæg
  • 150 gramfriske eller frosne jordbær
  • 250 gramhvedemel
  • 0.25 spskbagepulver
  • 0.5 spskvaniljesukker
  • 80 gramhvid chokolade
  • 180 gramsukker
  •  salt
  •  muffinforme
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Jordbærmuffins med hvid chokolade i airfryer

I samarbejde med

Luftige og lækre muffins med jordbærstykker og hvid chokolade som bages i airfryeren. Du kan også sagtens bage dem i en almindelig ovn på 180 grader varmluft. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramsmør
  • 3 stkæg
  • 150 gramfriske eller frosne jordbær
  • 250 gramhvedemel
  • 0.25 spskbagepulver
  • 0.5 spskvaniljesukker
  • 80 gramhvid chokolade
  • 180 gramsukker
  •  salt
  •  muffinforme

Fremgangsmåde

1. Tag smør og æg ud af køleskabet i god tid så det får stuetemperatur.

2. Skær jordbær i små stykker. Hvis du bruger frosne jordbær, skal de være tøet op.

3. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og en knivspids salt sammen i en skål. Hak hvid chokolade fint og gem det til senere.

4. Pisk smør og sukker i en separat skål. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk, indtil du har en luftig masse. Vend herefter jordbærstykker, hvid chokolade og melblandingen i.

5. Hæld dejen i muffinforme - fyld dem kun halvt op, da de hæver i ovnen.

6. Bag dem i ca. 15-20 minutter på 180 grader, til de er gyldne på toppen. Er du i tvivl om de har fået nok, kan du prikke i dem med en strikkepind eller en tandstik.

7. Så må der endelig guffes. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Der er masser af tage fat på! Lad dine børn være med til at skære jordbær i små stykker. De kan også hakke chokolade. Køb i så fald lidt ekstra, så der kan prøvesmages undervejs. Lad dem også være med til at røre dejen sammen og hælde den i forme.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre