Jordskokkesuppe med suppeurter, nøddeknas og flutes

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 750 gramfrosne suppeurter
  • 500 gramjordskokker
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 165 gramsalt og stærk nøddeblanding
  • 1 stkgroft flute
  • 1.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Jordskokkesuppe med suppeurter, nøddeknas og flutes

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En mild og lækker jordskokkesuppe med suppeurter og en sprød nøddeblanding på toppen, som vi serverer med flutes og smør som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 750 gramfrosne suppeurter
  • 500 gramjordskokker
  • 7 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 165 gramsalt og stærk nøddeblanding
  • 1 stkgroft flute
  • 1.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.5 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør

Fremgangsmåde

1. Steg suppeurterne i olie i en stor gryde. Skræl imens jordskokkerne og skær dem i grove stykker.

2. Tilsæt jordskokker i gryden sammen med vand og smuldret bouillon. Lad det hele koge i ca. 20 minutter til jordskokkerne er møre.

3. Hak nøddeblandingen groft.

4. Lun flutene i brødristeren og skær dem i skiver.

5. Tilsæt madlavningsfløde og blend suppen glat med en stavblender eller i en almindelig blender - blend kun lidt suppe ad gangen, så den ikke "sprutter". Smag suppen til i gryden med salt, peber og lidt citronsaft.

6. Server suppen med ristede nødder på toppen og flutes og smør som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære jordskokkerne i stykker - pas på fingrene!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre