Kåldeller med bulgursalat og fetadressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 grambulgur
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stkløg
  • 2 stkæg
  • 120 gramhavregryn
  • 200 gramsalatost i tern
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stksnackpeber
  • 150 gramrevne gulerødder
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kåldeller kan måske lyde lidt farligt, men vi lover, at de hverken bider eller river. Til gengæld smager de rigtig godt! Vi serverer dem sammen med en simpel bulgursalat og fetadressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren som anvist på pakken.

2. Skyl broccolien og pluk den i små buketter. Pil skrællen af løget og skær det i grove tern. Kom broccoli, løg, æg, havregryn, halvdelen af salatosten, lidt salt og peber i en blender. Blend det hele til en fast masse.

3. Varm en pande op med en blanding af oliven- og rapsolie. Steg en lille prøvedelle for at smage til. Form små deller af broccolifarsen med en spiseske og steg dellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.

4. Skyl agurken og snackpeberen og skær begge dele i mundrette stykker. Vend agurk, snackpeber og gulerødder sammen med bulgur, en god sjat olivenolie, salt og peber.

5. Mos resten af salatosten med en gaffel og rør sammen med creme fraiche.

6. Server kåldellerne sammen med den simple bulgursalat og fetadressing på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn mose salatosten med en gaffel.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre