Kålgryde med karry, kartofler og svinekød. Hertil syltede rødbeder.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 340 gramherregårdskoteletter
  • 1 spskkarry
  • 1 stkspidskål
  • 4 dlvand
  • 1 terningsvinebouillon
  • 650 gramkartofler
  • 1 spskmajsstivelse
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  syltede rødbeder
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker gryderet med spidskål, kartofler, herregårdskoteletter i tern og karry. Retten smager skønt med lidt friskhakket persille og syltede rødbeder på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget, skær det i små tern og skær herefter koteletterne i mundrette tern. Husk at vaske spækbræt og køkkenredskaber efterfølgende.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, løg og kotelettern. Snit spidskålen og tilsæt spidskål, vand og bouillon til gryden. Lad retten simre under låg ved middelvarme i ca. 20 min.

3. Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette tern og kog dem møre i letsaltet vand.

4. Rør majsstivelse sammen med lidt vand i et glas og vend det i gryderetten under omrøring. Vend de kogte kartoffeltern i gryden og smag til med salt og peber.

5. Server kålgryden med friskhakket persille og syltede rødbeder som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle og skære kartofler og komme rødbederne op i en skål. De kan også hjælpe med at smage til. Ekstra smag: Top evt. med lidt sennep.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre