Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
10 min
En nem weekendret med lækre kalvesteaks og sprøde ovnkartofler. Serveret med granatæblesalat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramkartofler
- 1 stkgranatæble
- 3 stkæbler
- 75 gramspæde spinatblade
- 100 grampeanuts
- 400 gramkalvesteaks m. krydderurter
- salt
- peber
- olivenolie
- dressing efter eget valg
- bagepapir
- mayonnaise
- ketchup
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i både. Fordel kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i olie. Bag dem i ovnen i 25-30 minutter. Husk at vende dem undervejs.2
Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål - pas på tøjet! Skyl æblerne og skær dem i mundrette stykker. Skyl spinaten og bland den med granatæblekerner, æbler og peanuts og top med dressing efter eget valg.3
Steg bøfferne på en pande i lidt olie i ca. 2 minutter på hver side, til de er, som du gerne vil ha' dem.4
Server kalvesteaksene med ovnkartofler, granatæblesalat og dyppelse. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æblerne i stykker. De kan også dække bord.