Karrygryde med hakket kyllingekød og smuglergrønt. Hertil vilde ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  vilde ris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 450 grambroccoliblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 200 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
  •  soya
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker karry-ret med hakket kyllingekød og lavet sovsen med masser af skjulte grøntsager og kokosmælk. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det groft. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, løg og hvidløg.

3. Tilsæt broccoliblandingen, kokosmælk, vand og bouillon. Lad det simre i ca. 15 min. Blend herefter sovsen med en stavblender.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingekødet. Rør kødet og ærterne sammen med karrysovsen. Lad det simre i ca. 10 min. og smag til med soya.

5. Server karrygryden med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. Mere smag: Tilsæt ekstra karry og top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre