Karrysuppe med æble. Hertil miniflutes med friskost.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 stksnackpeber
  • 1.5 spskkarry
  • 150 gramblomkålsris
  • 6 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 3 tskmajsstivelse
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 1 stkæble
  • 150 gramfriskost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker og smagfuld karrysuppe med masser af skjulte grøntsager. Serveret med æble og mini-fuldkornsflute med friskost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl snackpeberne og skær dem i tern.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, løg, hvidløg, snackpeber og blomkålsris. Tilsæt vand, bouillon og cremefine og lad suppen simre i ca. 20 min.

3. Blend suppen med en stavblender og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Lad suppen simre videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

4. Lun flutesene på en brødrister eller i ovnen. Skyl æblet og skær det ud i de ønskede størrelser.

5. Server suppen i skåle, top med æble og server med miniflutes med friskost som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre vand og majsstivelse sammen. Ekstra smag: Tilsæt mere karry og top med friskhakket persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre