Karrysuppe med torskefilet. Hertil æbletern og flute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 500 grambagekartofler
  • 2 spskkarry
  • 350 grambroccoliblanding
  • 4 dlkokosmælk
  • 3 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramtorskefilet
  • 2 stkgroft flute
  • 2 stkæbler
  •  friskost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker suppe fyldt med grøntsager og en dejlig mild smag af kokosmælk. Suppen er toppet med stegt torsk og serveret med groft flute smurt med friskost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg, skær løget i tern og hak hvidløget fint. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.

3. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karryen sammen med hvidløg og løg. Tilsæt kartofler, broccoliblanding, kokosmælk, vand og bouillon. Lad retten simre i ca. 20 min. og gerne længere, hvis du har tid.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg torskefileterne. Krydr med salt og peber.

5. Lun flutesene i ovnen og skær æblerne i små tern. Blend suppen med en stavblender eller en almindelig blender - alt efter hvor glat, du ønsker suppen. Smag til med salt og peber.

6. Server suppen sammen med torskestykker og æbler på toppen og lune flutes smurt med friskost. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skære æblerne i små stykker. Ekstra smag: Tilføj lidt friskpresset citronsaft

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre