Kartoffel- og sellerisuppe med friskost og porre. Hertil miniflutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkknoldselleri
  • 1000 grambagekartofler
  • 1 stkporre
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 100 gramflødeost med urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kartoffel- og sellerisuppe med friskost og porre. Hertil miniflutes.

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker og smagfuld suppe med bagekartofler, selleri, porre og friskost med løg og urter. Serveret med lune miniflutes som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkknoldselleri
  • 1000 grambagekartofler
  • 1 stkporre
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 100 gramflødeost med urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Skræl knoldselleri og kartofler og skær i små tern. Rens porren for jord, vask grundigt og skær den i mindre stykker.

2. Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits knoldselleri, kartofler og porre. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter - eller til grøntsagerne er blevet møre.

3. Kom flutene på en bageplade beklædt med bagepapir og lun dem i ovnen.

4. Tilsæt friskosten til gryden og blend suppen, til den har en cremet konsistens. Tilsæt lidt mere vand, hvis suppen er for tyk. Smag til med salt og peber.

5. Server suppen i skåle med miniflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle bagekartoflerne. De kan også hælde friskosten i gryden og hjælpe med at smage suppen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.