Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker og smagfuld suppe med bagekartofler, selleri, porre og friskost med løg og urter. Serveret med lune miniflutes som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkknoldselleri
- 700 grambagekartofler
- 1 stkporre
- 8 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 4 stkminiflutes med fuldkorn
- 100 gramPhiladelphia m. løg og urter
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Skræl knoldselleri og kartofler og skær i små tern. Rens porren for jord, vask grundigt og skær den i mindre stykker.2
Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits knoldselleri, kartofler og porre. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter - eller til grøntsagerne er blevet møre.3
Kom flutene på en bageplade beklædt med bagepapir og lun dem i ovnen.4
Tilsæt friskosten til gryden og blend suppen, til den har en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.5
Server suppen i skåle med miniflutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle bagekartoflerne. De kan også hælde friskosten i gryden og hjælpe med at smage suppen til.