Kartoffelrösti med sprød majssalat og agurkedressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramnye danske kartofler
  • 1 stksquash
  • 2 stkæg
  • 28 gramtaco krydderimix
  • 1 stkagurk
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 stkrødløg
  • 70 gramsalatmix
  • 285 gramløse majs
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Har har vi lavet en omgang nemme kartoffelrösti med taco-krydderimix og squash, der bages i ovnen. Vi serverer dem sammen med en sprød majssalat og en hurtig agurkedressing af creme fraiche og revet agurk. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og skyl squashen. Riv kartoflerne og squashen på den grove side af et rivejern og vrid væden ud af dem i et rent viskestykke.

3. Vend de revne kartofler og squash sammen med æg, taco krydderimix og salt. Form små kugler med en ske og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem lidt flade. Bag kartoffelröstierne i ovnen i ca. 20 min. alt efter størrelse.

4. Skyl agurken og riv halvdelen på den grove side af et rivejern. Vend revet agurk sammen med creme fraiche, salt og peber.

5. Skyl cherrytomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær cherrytomaterne og den anden halvdel af agurken ud efter eget ønske og hak løget fint. Vend agurk, cherrytomater og rødløg sammen med salatmix, majs og en god sjat olivenolie. Smag til med salt og peber.

6. Server de ovnbagte kartoffelrösti sammen med den sprøde majssalat og agurkedressing som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og tomaterne og pille skrællen af rødløget.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre