Kartoffelsuppe med torskefilet og bacondrys

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 2 stkløg
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 125 gramkalkunbacon
  • 225 gramtorskefilet
  • 50 gramflødeost naturel
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kartoffelsuppe er en klassiker. Har har vi serveret den med en skøn kombination af torskefilet og kalkunbacon på toppen - virkelig lækkert. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Pil skrællen af løgene og skær dem i grove tern.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits kartoflerne og løgene. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i ca. 20 min. til kartoflerne er møre.

4. Skær bacon i tern og skær torskefileterne i mindre stykker. Læg bacon og torskefilet på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys torskefileterne med salt og peber og bag det hele i ovnen i ca. 15 min.

5. Kom flødeosten i suppen og blend den med en stavblender. Smag til med salt og peber.

6. Server suppen med sprød bacon og torskefilet og top med citronsaft. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne. Ekstra smag: Top med frisk purløg eller persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre