Kebab-pizza med salat og dressing

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 grampizzadej
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 200 gramrevet mozzarella 13%
  • 400 gramfærdig coleslaw
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi ELSKER kebab-pizza! Her har vi lavet en nem udgave med kun fem ingredienser: Pizzadej, pizzasauce, kyllingekebab, revet ost og færdig salat med dressing. Tryk på kokkehuen, hvis du selv vil lave coleslaw og dressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 varmluft.

2. Rul dejen ud på en bageplade med bagepapir. Af 800 gram dej beregnes to store pizzaer. Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene.

3. Hvis dine kebabstykker er frosne, så del dem i lidt mindre stykker med fingrene. Top pizzaen med kebab-kød og revet mozzarella. Det er ikke sikkert, du skal bruge alt fyldet.

4. Bag pizzaerne i 10-15 minutter til osten er gylden og skorpen sprød.

5. Server de lækre pizzaer med salat og dressing som topping eller med salaten serveret som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at putte fyld på pizzaerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre