Kentucky Fried Chicken

Ingredienser

( 20 styks )

  • Kylling og dej
  • 500 gramkyllingefilet
  • 2 stkæg
  • 1 dlmælk
  • 100 gramhvedemel
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 spskhvidløgspulver
  • 0.5 spsksalt
  • Panering
  • 50 gramcornflakes
  • 50 gramhvedemel
  • 25 grammajsstivelse
  •  olie til friture
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Kentucky Fried Chicken

I samarbejde med

Vi har prøvet at ramme den originale smag på bedste vis. De er syndige, lækre, helt sprøde og virkelig saftige. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Kylling og dej
  • 500 gramkyllingefilet
  • 2 stkæg
  • 1 dlmælk
  • 100 gramhvedemel
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 spskhvidløgspulver
  • 0.5 spsksalt
  • Panering
  • 50 gramcornflakes
  • 50 gramhvedemel
  • 25 grammajsstivelse
  •  olie til friture

Fremgangsmåde

1. Skær hver kyllingefilet ud i ca. 4-5 mundrette stykker.

2. Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt hvedemel, paprika, hvidløgspulver og salt og pisk det sammen til en tynd dej.

3. Hæld cornflakesene i en pose og knus dem fint - enten med en kødhammer eller med hænderne. Bland sammen med hvedemel og majsstivelse og hæld det hele på en flad tallerken.

4. Vend først kyllingestykkerne i dejen (der må gerne komme rigeligt på) og herefter i paneringen.

5. Opvarm en pande med rigeligt smagsneutral olie - eller brug en frituregryde. Steg kyllingestykkerne, til de er gyldne og sprøde udenpå og gennemstegte indeni.

6. Server dem med ketchup, mayo eller sød chilisauce. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende stykkerne i paneringen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre