Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Kikærter er en fantastisk proteinkilde til dagene uden kød. Her har vi både serveret dem som små sprøde kikærtedeller og lavet en lækker kikærtesalat toppet med myntedressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfalafler
- 35 gramspæde spinatblade
- 10 stkcherrytomater
- 1 stksquash
- 1 stkrødløg
- 1 dåsekikærter
- 285 gramløse majs
- 1 stkcitron
- 1 pottefrisk mynte
- 3 dlgræsk yoghurt
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader og tilbered falaflerne efter anvisningen på pakken.2
Skyl spinat, cherrytomater og squash. Skær cherrytomaterne i halve og riv squashen på den grove side af et rivejern. Pil skrællen af rødløget, halver løget og skær det i tynde skiver.3
Dræn og skyl kikærterne og dræn majsene. Vend spinat, cherrytomater, squash, rødløg, kikærter og majs sammen med lidt citronsaft, olivenolie, salt og peber.4
Skyl myntebladene, hak dem fint og rør mynten sammen med græsk yoghurt, lidt citronsaft, salt og peber.5
Server de sprøde falafler med kikærtesalat og myntedressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skylle spinaten og cherrytomaterne. Lad dem også dufte til mynten og smage dressingen til.