Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Her serverer vi en ægte italiensk klassiker - pasta Alfredo! En simpel, lækker og cremet pastaret med hvidløg og masser af parmesan. Vi serverer pastaretten med rucola på toppen og vindruer som tilbehør. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfettuccine
- 2 fedhvidløg
- 2.5 dlcremefine 15%
- 100 gramparmesan
- 75 gramrucola
- 500 gramstenfri vindruer
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad den dryppe af i en si.2
Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.3
Varm en pande op med olivenolie og svits det hakkede hvidløg. Tilsæt cremefine og friskrevet parmesan. Gem lidt af parmesanen til at toppe pastaen ved servering. Rør i saucen til osten er smeltet og smag til med salt og peber.4
Skyl rucola og vindruer. Vend rucolaen sammen med lidt olivenolie, salt og peber.5
Vend pastaen sammen med saucen.6
Server Alfredoen i skåle og top med rucola, friskrevet parmesan og vindruer som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Tilsæt mere hvidløg og friskrevet parmesan til saucen.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.