Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Her får du den super nemme opskrift på svensk pølseret på dag to. Du skal blot opvarme resterne fra i går og lave en nem salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra svensk pølseret
- 40 gramgræskar- eller solsikkekerner
- salat efter eget valg
- 2 stkæbler
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm sovsen fra i går i enten en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand og smag til med salt og peber. Vend til sidst de kogte kartofler i sovsen og varm godt igennem.2
Rist imens græskarkernerne på en tør pande ved høj varme. Når de er gyldne og "popper", så tag dem af panden og læg dem på en tallerken. Skyl salat og æbler og skær begge dele i mundrette bidder. Bland sammen til en hurtig salat og top med valgfri dressing.3
Server pølseretten med salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre bøn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æblerne i mundrette bidder. De kan også dække bord.