Klassisk svensk pølseret med grøn salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du den super nemme opskrift på svensk pølseret på dag to. Du skal blot opvarme resterne fra i går og lave en nem salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm sovsen fra i går i enten en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand og smag til med salt og peber. Vend til sidst de kogte kartofler i sovsen og varm godt igennem.

2. Rist imens græskarkernerne på en tør pande ved høj varme. Når de er gyldne og "popper", så tag dem af panden og læg dem på en tallerken. Skyl salat og æbler og skær begge dele i mundrette bidder. Bland sammen til en hurtig salat og top med valgfri dressing.

3. Server pølseretten med salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre bøn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æblerne i mundrette bidder. De kan også dække bord.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre