Klassisk tzatziki med agurk

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stkagurk
  • 2 dlgræsk yoghurt
  • 1 fedhvidløg
  •  peber
  •  salt
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Den græske klassiker, tzatziki, er så nem at lave og er en frisk og god dressing til grillretter og græske eller andre sydlandske retter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Riv skyllet agurk på den grove side af et rivejern. Læg den revne agurk på et helt rent viskestykke og rul sammen. Vrid nu viskestykket, som du vrider en karklud, så det meste af væden fra agurken bliver klemt ud.

2. Rør agurken sammen med græsk yoghurt og presset eller revet hvidløg og smag til med salt og peber. Server tzatziki som tilbehør til grillretter, græske eller andre sydlandske retter, velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre