Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Den græske klassiker, tzatziki, er så nem at lave og er en frisk og god dressing til grillretter og græske eller andre sydlandske retter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 stkagurk
- 2 dlgræsk yoghurt
- 1 fedhvidløg
- peber
- salt
Fremgangsmåde
1
Riv skyllet agurk på den grove side af et rivejern. Læg den revne agurk på et helt rent viskestykke og rul sammen. Vrid nu viskestykket, som du vrider en karklud, så det meste af væden fra agurken bliver klemt ud.2
Rør agurken sammen med græsk yoghurt og presset eller revet hvidløg og smag til med salt og peber. Server tzatziki som tilbehør til grillretter, græske eller andre sydlandske retter, velbekomme!