Klassiske pizzasnegle med skinke og ost

Ingredienser

( 32 stk. )

  • 3 dlkoldt vand
  • 1 dlkogende vand
  • 50 gramgær
  • 1 spsksukker
  • 0.5 tsksalt
  • 3 spskrapsolie
  • 700 gramhvedemel
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spsktørret oregano
  • 70 gramtomatpuré
  • 200 gramskinkestrimler
  • 200 gramrevet ost
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Klassiske pizzasnegle med skinke og ost

I samarbejde med

4.6, Mambeno-favorit!

Pizzasnegle er bare en KLASSIKER i ungernes madpakker, på bilturen, til sportsstævnet og og og.. Her får du den helt fantastiske opskrift på klassiske pizzasnegl. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 3 dlkoldt vand
  • 1 dlkogende vand
  • 50 gramgær
  • 1 spsksukker
  • 0.5 tsksalt
  • 3 spskrapsolie
  • 700 gramhvedemel
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spsktørret oregano
  • 70 gramtomatpuré
  • 200 gramskinkestrimler
  • 200 gramrevet ost
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Bland koldt og kogende vand så det er lillefingerlunt. Rør gæren ud i det lunkne vand sammen med sukker i en røremaskine - eller brug en grydeske og dine superkræfter!

3. Tilsæt salt, olie og mel lidt efter lidt til dejen er fast og smidig og lige nøjagtigt ikke klæber til fingrene. Det er ikke sikkert, du skal bruge alt melet. Lad dejen stå tildækket i skålen, mens du laver fyldet.

4. Blend hakkede tomater, hvidløg, oregano, tomatpuré og lidt salt og peber med en stavblender.

5. Del dejen i to og rul hver del ud på et meldækket bord til et aflangt stykke på ca. 30 x 40 cm.

6. Fordel pizzasauce, skinke og revet ost på de to stykker dej - bortset fra de øverste fem centimeter på den lange led. Den skal bruges til at lukke med. Rul forsigtigt dejen fast sammen som en roulade. Skær evt. de to lidt ujævne ender af. Del hver rulle i 16 stykker.

7. Læg pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne på toppen.

8. Mums - så er der pizzasnegle til madpakken og fryseren. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne hjælpe med at smøre fyldet på dejen og trykke pizzasneglene lidt flade på bagepladen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre