Kofta med kylling. Hertil tortillas, fyldig salat og dressing.

Ingredienser

( 2 voksne og.2 børn )

  • 1 stkløg
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 0.5 spskpaprika
  • 2 stksnackpeber
  • 2 stkrødløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 spskspidskommen
  • 1 pottepersille
  • 100 gramsalatost i tern
  • 1 stkhjertesalat
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mad på spyd er en Mambeno-favorit! Fordi det bare er lidt sjovere at spise for børn - og voksne! Her har vi lavet lækre kyllingespyd, som vi har serveret med tortillas og en fyldig salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pil skrællen af løget og hak det fint evt. med en minihakker. Vend løg, hakket kyllingekød og paprika sammen.

3. Form kødbollerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, tryk dem aflange, sæt dem på spyd og steg dem i ovnen i ca. 20 min. Vend dem gerne undervejs.

4. Skyl snack peberne, fjern kernehuset og skær dem i mindre stykker. Pil skrællen af rødløgene og skær dem i mindre både. Vend snack peber og rødløg i en god sjat olivenolie, salt og peber, kom dem i et ildfast fad og bag dem i ovnen i ca. 15 min.

5. Rør creme fraiche, presset hvidløg og spidskommen sammen i en lille skål.

6. Skyl og hak persillen, og vend det sammen med de bagte snack peber, rødløg og salatost.

7. Skyl og snit hjertesalaten og vend det i en sjat olivenolie.

8. Lun tortillapandekagerne i ovnen.

9. Lad hele familien sammensætte deres egen yndlingstortilla. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen og smage til. Ekstra smag: Kom stødt chili i kyllingefarsen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre