Kokossuppe med rejer. Hertil miniflutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stksnackpeber
  • 200 gramchampignon
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 6 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 200 gramfrosne ærter
  • 200 gramstore rejer
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker suppe med kokosmælk, karry, rejer, løg, hvidløg, champignoner, cherrytomater, peberfrugt og limesaft. Serveret med miniflutes med fuldkorn. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomater og snackpeber og rens og skyl champignonerne. Skær alle grøntsagerne i små tern.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, løg og hvidløg. Tilsæt kokosmælk, vand, bouillon, cherrytomater, snackpeber og champignoner og lad suppen simre i ca. 15 min.

3. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kom flutesne på en bageplade beklædt med bagepapir og lun flutesene.

4. Tilsæt ærter og rejer til suppen og lad den simre i yderligere fem min. Smag til med limesaft, salt og peber.

5. Server suppen i skåle med flutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme flutesene på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre