Kold nudelsalat med and, grøntsager og sesamdressing - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 5 stkradiser
  • 0.5 stkspidskål
  • 4 stkforårsløg
  •  stegt andebryst
  • 2 stklime
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spsksukker
  • 0.5 dlsoya
  • 3 spsksesamolie
  • 0.5 pottefriske koriander
  • 25 gramcashewnødder
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kold nudelsalat er en perfekt måde at bruge de overskydende grøntsager og stegt kød fra dagen før. Vi bruger stegt andebryst fra i går sammen med sprøde grøntsager, cashewnødder og sesamdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem derefter straks med koldt vand, så de køler af. Stil dem til side.

2. Skyl peberfrugterne og befri dem for kerner. Skyl radiserne. Skær begge dele i mundrette bidder. Skær skyllet spidskål i tynde strimler. Skyl forårsløgene og skær dem i små ringe.

3. Skær andebrystet fra i går i tynde skiver.

4. Pres saften godt ud af limen og bland med presset hvidløg, sukker, soya og sesamolie i en skål. Smag dressingen til med salt og peber og evt lidt mere sukker.

5. Du kan enten stille det hele på bordet i små skåle, så man selv kan lave sin favorit nudelsalat, eller du kan blande grøntsager, andebryst, hakkede friske koriander, nudler, dressing og cashewnødder sammen i en skål.

6. Server nudelsalaten i dybe tallerkener. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Der er meget snittearbejde i dag, så dine børn kan både skære peberfrugter, spidskål og radiser. De kan også blande dressingen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre